Home Producten Support Nieuws Trainingen Contact
Ga snel naar..
Telefooncentrales Draadloze comm. Video Deurintercom Nieuwe producten
Actie
Aanmelden dealers Aanmelden nieuwsbrief Bel mij Inloggen
Informatie
Profiel Disclaimer Leveringsvoorwaarden
Zoeken Help
Zoek op artikelcode, naam of omschrijving of een deel daarvan.

Verkoopadressen
Zoek verkoopadressen of support bij u in de buurt. Voer uw postcode in:

Welkom bij Duivestein Techniek bv
Import en distributie
Duivestein Techniek bv is sinds 1981 als importeur, exporteur en groothandel actief op de telecommunicatiemarkt. Voor o.a. de merken Panasonic, Tiptel en RTX verzorgt Duivestein Techniek bv de distributie / import in Nederland.
Toegevoegde waarde en kennis
Als zelfstandig bedrijf zoeken wij steeds weer naar producten en diensten die passen in de actuele communicatie-behoeften. Hierbij is de prijs/kwaliteit-verhouding een belangrijk gegeven.
Door de ruim 34 jaar ervaring bieden wij een toegevoegde waarde in de vorm van Advies, Productkennis, Technische trainingen, Commercieële trainingen en Workshops. De trainingen en workshops richten zich vooral op ISDN- en VoIP producten/toepassingen en Voice Processing systemen.
Organisatie:
Duivestein Techniek is van mening dat de kracht van een onderneming ligt in de inzet en flexibiliteit van de medewerkers en de efficiency van de organisatie. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn wordt er veel tijd en energie geinvesteerd in kennis van producten en de toepassingen hiervan.
Panasonic KX-NCP500 en KX-NCP1000 IP telefooncentrales Panasonic IP systeemtoestellen Panasonic KX-TNT560 IP systeemtoestel